Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

CDS'ye Gamze'den Mektup Var...

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Öğrenciler ne düşünüyor bizim hakkımızda diye öğrenmek için, şu anda halen yurtdışında eğitim gören ve CDS aracılığı ile bu serüvene başlamış öğrencilere mesaj attık. Cevaplar gelmeye başladı. İlk cevap dünya tatlısı Gamze'den.

Gamze ile görüşme yapılırken tesadüfen ben de ofisteydim. Ne istediğini bilen çok akıllı bir kızdı Gamze, çok net hatırlıyorum. Facebook'da az önce resimlerine baktım. Çok ama çok mutlu görünyor. Şu anda İngiltere'de dil okulunda. Aşağıda Gamze'nin içten mektubunu bulacaksınız. Yorumsuz yayınlıyorum. Teşekkürler Gamze...

(Sonver hanım ben bunları gercekten tüm samimiyetimle yazdım. Birkez daha size cok tesekkür ederim :) Burada zamanım cok güzel geciyor. Söylediğim gibi ailem, okulum, arkadaslarım hersey cok güzel. Keske daha uzun kalabilsem :) Siz nasılsınız ? Çok tesekkürler birkez daha. Görüsmek üzere. Kusura bakmayın gec oldu. Kısa yazmadım umarım. Eğer isterseniz daha da detaylı yazabilirim.)

CDS CDS CDS bu isim bana güven ve samimiyet veriyor açıkcası. Çünkü çalışanların gerçekten profesyonel olduklarına olan inancım tam. Bunun yanı sıra bir aile samimiyeti var onlarda. Görüşmeye ilk gittiğim gün gerçekten o şirketin benim için uygun olacağını düşündüm. Bu sözleri tüm samimyetimle yazıyorum. Şuan İngiltere'deyim ve iki aylık dil okulu eğitimim için burada bulunuyorum.

Türkiye'den aslında çok kötü beklentilerle buraya geldim. İngilizlerin soğuk olacağını, havanın çok iyi olmayacağını düşünüyordum ki söylenenlerde bunu kanıtlar nitelikteydi. Fakat geldiğim ilk günden bu yana hicbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Hem hava hem de gördüğüm tüm İngilizler beni tüm sıcaklıklarıyla karşıladı. Buradaki ailem, ki ailem diyorum, gercekten harika. Okulun eğitim kalitesinin de iyi olduğu görüşündeyim. Benim için herşey çok daha öncesinden profesyonelce hazırlanmıstı ve bende gelip bu güzel ortamla karşılaştım. Burada aileleriyle problem yaşayan çok arkadaşım oldu.Ve birçoğunun şirketinin oralı bile olmadığını gördüm. Gerçekten ben CDS 'ye çok ama çok tesekkür ederim. Başta Senem Hanım ve Sonver Hanım olmak üzere tüm çalışanlara. Ben burada bir problem yaşamadım ama yaşamış olsaydım eğer benimle ilgilileneceklerini ve hem de en iyi şekilde ilgileceklerini biliyordum. Aynı şekilde tüm öğrencilere bu şekilde yaklaşıldığını da biliyorum.

Bence biraz olsun yaşam deneyimi kazanmak ve dilinizi geliştirmek istiyorsanız hiç düşünmeden bir yabancı ülke tercih edin derim. Benim için İngiltere harika bir deneyim oldu. Tekrar buraya gelmeyi düşünüyorum daha şimdiden. Farklı kültürlerle iç içe olmak gercekten çok güzel.

Birkez daha CDS'ye çok ama çok teşekkür ederim. Bir sonraki yurtdışı deneyimimin onlarla olacağını biliyorum. Ki bu umarım master olur. Diyeceğim son söz gidin ve birkez ziyaret edin şirketi ve aklınızda yurtdışı fikri varsa kesinlikle hicbir korku yaşamadan başvurun.

Gamze DEĞERLİ
Londra Lee Green, İngiltere

Eurocentres'ın bir okulunda Gamze. Eurocentres'i daha önce anlatmıştım. London Le Green, Londra merkeze çok yakın Londra'nın banliyösü gibi bir yer. Londra merkeze trenle 25 dakika uzaklıkta. Londra'ya göre özellikle hem okul fiyatları hem yaşam bedelleri açısından çok ama çok avantajlı.

1 comments:

Unknown dedi ki...

Faturalarınızı ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? 100.000.000,00 $ 'lık kişisel ya da ticari krediye ihtiyacınız var mı? % 2 sabit faiz oranı sunuyoruz
thean için? Diğer çeşitli amaçlar için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet ise lütfen iletişime geçiniz.
bugün bir borç için (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

24 Haziran 2018 12:31

Yorum Gönder