Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Vize İşlemleri

1 Haziran 2010 Salı


Vize tüm bu yurtdışına eğitime gitme sürecinde en stratejik yaklaşılması gereken aşama. Vize denen şey aslında biz Türk vatandaşları için bir tür çile. Hal böyleyken, bilen birilerinin yardımı ile bu işlemleri yürütmek en doğrusu. Geçmişte bende yurtdışına çıkarken defalarca vize işlemlerimi CDS ile hallettim ve çok memnun kaldım. Arkadaşım diye söylemiyorum, çok tavsiye ederim. :)
Bu hafta blog sayfasının görüntüsünü yeniledim. Diğeri çok karışık geliyordu. Bu daha temiz ve sade oldu. O arada bu "bilgilere de ihtiyacınız var" kısmını düzenlerken, CDS'nin web sitesinde vizeler ile ilgili aşağıdaki yazıyı buldum. Aklımda hep zaman zaman bu genel konularla ilgilide yazmak var zaten. Sırası geldi. Yazıda oldukça faydalı göründü. Blogda da yer alsın dedim.
Umarım işinize yarar.

Vizeler:

Türk vatandaşları birçok ülkeden vize almaya tabidir. Vize alınacak ülkelerin müracaatçılardan istedikleri genel olarak ülkelerini herhangi bir sebeple ziyaret etmek isteyen müracaatçının o ülkeye ne amaçla gideceğini, ne kadar kalacağını, gidiş sebebini belgeleyen dökümanları, o ülkeye seyahat ve kalış için yeterli finansal durumun olduğunun ispatını ve yaşadıkları ülkeye bağlarının sağlam olduğunu dökümanlarla kanıtlamalıdır. Müracaatçı yaşadığı ülkedekiki bağlarının sağlam olduğuna ve vize başvurusu yaptığı ülkeyi ziyaretinden sonra terk edip kendi ülkesine geri döneceğine vize makamını ikna edebilirse vize başvurusu onaylanacaktır.

Vize almak için yatırılan ücretler müracaat red edilse dahi hiçbir şekilde iade edilmemektedir.

Vize müracaat ücretleri ülkelere göre farklılıklar göstermekte ve bazı ülkeler kur farklarına göre vize ücretlerini değiştirmektedirler. Ülkelere göre geçerli vize ücretleri ve evrakları acentamızdan öğrenilebilir.
Acentamız birçok ülke için vize danışmanlığı servisi de vermektedir. Başvurular ile ilgili bilgi ve gerekli belgeleri aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz:
TÜRKİYE'YE KİMLER VİZE UYGULUYOR?

Türkiye'ye vize uygulayan 144 ülkeden bazıları: ABD, Almanya, Avustralya, Beyaz Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Brunei, Çek Cumhuriyeti, Fransa, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Lüksemburg, Macaristan, Meksika, Mısır, Moğolistan, Moldova, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Yeni Zelanda.

43 ÜLKEYE SERBEST GİRİLEBİLİYOR

Başta Japonya, Monako gibi 43 ülke Türkiye'ye vize uygulamıyor. Diğer ülkelerse şunlar; Arjantin, Bahama, Brezilya, Dominik, Ekvator, Endonezya, Güney Kore, Hırvatistan, Hong Kong, Jamaika, Kazakistan, Kırgızistan, Maldivler, Malezya, Malta, Slovenya, Solomon Adaları, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus.

Elçilikleri için tıklayın...

2 comments:

Adsız dedi ki...

Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

26 Ocak 2020 14:03
Traveland Turizm dedi ki...

Kurumsal Vize

18 Eylül 2020 16:05

Yorum Gönder