Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Malezya'da üniversite okumak

20 Eylül 2011 Salı

Malezya son yıllarda üniversite lisans ve yüksek lisans çalışmalarındaki yenilikler, yurtdışından gelen öğrenciler için sağladığı kolaylıklar, öğrenci hayatının ekonomik ve sosyal olarak oldukça cazip koşullar sunması gibi nedenlerle Türk öğrenciler için de tercih edilen bir ülke olma yolunda ilerliyor.

Bu sene 6. kez düzenlenecek olan CDS Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri'nde sizleri Malezya'dan da iki okulla buluşturuyoruz. Management & Science University (MSU) ve Universiti Teknologi Petronas.


Management & Science University (MSU)


Mevcut 8 bine yakın öğrencisi, 79 bölüm arasından seçme imkanı, dinamik eğitim ve öğretim tarzı, konusunda son derece deneyimli ve başarılı akademik kadrosu ile Malezya'nın ilk kurulan ve en çok tercih edilen özel üniversiteleri arasında.


Kurulduğu 2002 yılından bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen üniversite, akademik programlarını öğrenciler için sunduğu sosyal hizmetler ile başarılı bir şekilde birleştiriyor. Kampüs içerisinde kütüphane, laboratuvarlar, sosyal hizmetler gibi birimlerin yanı sıra spor ve kültürel aktiviteler için uygun tesisler de bulunuyor. Kariyer merkezi ile mezunlarını profesyonel hayata yönlendirmek için her türlü desteği sağlıyor. Zaten öğrencilerini iş hayatına hazır hale getirmek temel misyonları arasında. Ayrıca eğitim, konaklama ve günlük hayat ihtiyaçları için gerekli ücretlerin oldukça uygun olduğunu belirtmekte de fayda var.

http://www.msu.edu.my/v7/



Universiti Teknologi Petronas

Özellikle mühendislik alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencileri bünyesine dahil eden bu okul, ünlü Malezya petrol şirketi Petronas tarafından 1997 yılında kuruldu.


Ar-Ge yatırımlarına oldukça önem veren okulda öğrencilerin de araştırma çalışmalarına yönlendirilmesi öncelikler arasında. Seri İskandar şehrinde geniş bir alana yayılan kampüste öğrenciler için her türlü aktivite düşünülmüş durumda. Aikido'dan Münazara Kulübü'ne, Uluslararası Kültür Kulübü'nden Macera Kulübü'ne kadar sayısız seçenek içerisinden tek yapmanız gereken kendinize uygun rotayı seçerek dahil olmak! Tabi ki yine eğitim, konaklama ve günlük yaşam için gereken ücretlerin aynı derecede uygun olduğunu hatırlatalım.

http://www.utp.edu.my/ 


CDS 6. Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri'ne gelin, Malezya üniversiteleri yetkilileriyle buluşup anında kaydınızı yaptırın. 22 Eylül'de Ankara, 24-25 Eylül'de İstanbul'da...

Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri ile ilgili ayrıntılar ve diğer okulları görümek için http://www.hadiyurtdisina.com/ adresine bekliyoruz.





1 comments:

Adsız dedi ki...

http://malezyadaegitim.tumblr.com

19 Şubat 2015 21:21

Yorum Gönder