Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Philadelphia'da üniversite hayatı: Drexel University

12 Eylül 2011 Pazartesi

Yüzyıldan uzun bir geçmişe sahip Drexel University, ABD’nin doğusunda yer alan ve ülkenin en büyük 5. şehri olan Philadelphia’da bulunuyor. 23.500 öğrenciye ev sahipliği yapan okul, ülkenin en büyük 14. özel üniversitesi. Drexel University aynı zamanda U.S. News & World Report 2011 yılı okul listesinde en iyi ikinci yükselişteki okul olarak yer alıyor.

Bir bakışta Drexel

Kooperatif eğitim / Co-op education
Drexel’ın “kooperatif eğitim programı” ülke genelindeki 3 programdan birisi. İşbirliği yapılan kuruluşlar aracılığıyla Avrupa, Asya ve Latin Amerika’da  eğitim, staj ve iş olanakları sunuyor. Bu konudaki deneyimi öğrencilerine ve mezunlarına en uygun şartlarla kariyer edindirmesi konusunda avantaj sağlıyor.

Teknoloji
En son teknolojiyi eğitim sistemine entegre etmesiyle tanınan öncü bir okul.
  • 1983 – tüm öğrencilerine mikrobilgisayarı zorunlu kılan ilk üniversite
  • 2000 – kampüs içindeki her noktada kablosuz internet teknolojisine geçen ilk büyük üniversite
  • 2002 – öğrencilere mobil Web portal hizmeti sunan ilk üniversite
  • 2011 – mobil telefonlar için Drexel OneMobile portal uygulamasını başlatır
Araştırma
Alternatif enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması, ulaştırma altyapısının yeniden düzenlenmesi, düşük maliyetli sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması gibi sosyal ve ekonomik konularda başka kuruluşlara sponsor olur.

Drexel Online
1996 yılından bu yana online eğitim imkanı sunar.

Yerleşke 
Ana kampüs Philadelphia üniversiteler bölgesinde, şehir merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Ek olarak 4 ayrı bölgede merkezi bulunur.


Kolej & Fakülteler

 

Öğrenci hayatı

Okulun ana yerleşkesine ek olarak şehrin 4 ayrı bölgesinde bulunan merkezlerinde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ofisler hazır bulunur. Çok çeşitli öğrenci toplulukları ve kulüplerinde spor, sanat, bilim, kültürel etkinlikler öğrencilerin önünde sonsuz bir ufuk açar. Kampüs içi konaklama imkanıyla öğrenciler tam bir üniversite hayatından faydalanma olanağı elde eder. Öğrenci hayatına yönelik aradığınız tüm bilgilere buradan da ulaşabilirsiniz.




2 comments:

Unknown dedi ki...

Dikkat.

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

29 Haziran 2016 17:42
Adsız dedi ki...

Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

26 Ocak 2020 14:05

Yorum Gönder