Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Ayrıntılarıyla İngiltere'de üniversite eğitimi...

24 Mayıs 2010 Pazartesi


İlk başta okulları yazarken, yazılarda okulların bulunduğu ülkeleri ve o ülkelerin eğitim sistemlerini de yazıyordum. Şimdi yavaş yavaş işi öğrendikçe her konuda daha ayrıntılı anlatacak detay buluyorum ve yazılar çok uzuyor. O nedenle ülkeleri ayrı yazılarda yazmak daha makul geldi. Bu ilk deneme. Konumuz İngiltere'de üniversite eğitimi...

İngiltere’de eğitimin, ama özellikle üniversite eğitimi almanın avatajları:

Yakınlık: Türkiye’ye sadece 3.5 saat uzaklıkta, İngilizce eğitim veren, Avrupa Birliği üyesi olduğu için tüm Avrupa’ya rahatlıkla erişimi olan harika bir ada ülkesi.

Başvuru kolaylığı: İngiltere'deki üniversitelere başvuru işlemleri kolay ve kota sistemi yok.

Yüksek Eğitim Standartı / YÖK denkliği: Eğitim standartı çok yüksek olduğu için İngiltere'deki üniversitelerden alınan diplomalar iş yaşamında işverene, eğitim aldığınız konuya vakıf olduğunuzun ve çok iyi düzeyde İngilizce bildiğinizin garantisini veriyor. Çoğunlukla üniversiteler devlet üniversitesi ve tüm devlet üniversiteleri YÖK tarafından akredite edilmiş. Çok az sayıda da olsa özel üniversite var. Bunlara gitmeyi düşünen öğrencilerin, okulun YÖK tarafından akredite edilip edilmediğini kontrol etmesinde fayda var.

Okurken çalışma ve para kazanma imkanı: İngiltere'de üniversite eğitimi alan öğrenciler akademik dönem içerisinde, saati 5 ile 7 pound arasında değişen ücretlerle, haftada 20 saat ve tatil dönemlerinde full-time çalışma iznine sahipler. Böylece öğrenciler cep harçlıklarını kazanırken, çalışma hayatı hakkında da genel bilgi edinme imkanı buluyorlar. Bu şekilde sosyal yaşamla da kaynaşmaları kolaylaşıyor. Bu imkan bir çok diğer ülkede bulunmamakta.

Sağlık güvencesi: İngiltere'de altı aydan fazla süreli öğrenim gören öğrenciler Ulusal Sağlık Hizmeti Sigortası çerçevesinde ücretsiz sağlık hizmeti alabilirler. Böylece sağlık masraflarınız için ayrı bir bütçe ayırmanıza gerek kalmaz.

Kısa eğitim süreleri: İngiltere'de üniversite eğitimini 2 veya 3 ve master eğitimi 1 yıl sürer.

İngiltere’de üniversite eğitimine nasıl ve yaklaşık ne kadar öderim?

İngiltere’de üniversiteler diğer ülkelerdeki üniversitelere göre bir miktar daha pahalı. Bunun en önemli nedeni İngiliz parasının daha kıymetli olması. Bir başka neden İngiltere’nin Türkiye’ye uyguladığı ekstra ücretler.

Minimumda, yıllık, okul, konaklama, yeme içme ve cep harçlığı dahil yaklaşık 10000 - 15000 sterlin para harcar bir öğrenci.

Ücretler bir kerede ödenmez. Konaklama ve yemek aylık paketler halinde, okul ücretleri dönemler halinde ödenir. Okul ücretleri ise, tıpkı Türkiye’deki gibi, ilk dönemin başında ilk taksit, ikinci dönemin başında ikinci taksit şeklinde ödenir.

Genelde tercih edilen ilk iki yıl daha ucuz bir okulda son iki yıl daha pahalı bir okulda okumaktır. Bunun en önemli nedeni, 2 yıllık okula girmek, 4 yıllık bir okula girmekten çok daha kolaydır. Önce 2 yıllık bir okula girip sonrasında yüksek not ortalaması ile 4 yıllık daha iyi bir okula geçiş yapılabilir. Bu şekilde, ortalamada daha az okul ücreti ödemiş ama sonuçta daha iyi bir üniversiteden mezun olunmuş olunur.

Ne aşamalaradan geçeceğim ve ne kadar İngilizce bilmeliyim?

İngiltere’de üniversite 3 yıl, lise 4 yıl. Sistem farkını lise sonrası ve üniversite öncesi “foundation” adı verilen 1 ara yıl ile tamamlıyorlar. Yani Türkiye’den İngiltere’ye üniversite okumaya giden her öğrenci mutlaka 1 yıl foundation okumak zorunda. (özel durumdakiler hariç, onu aşağıda açıkladım) Foundation okumak içinde tıpkı üniversite gibi aynı minimum seviyede ingilizce biliyor olmak gerekiyor.

İngilizce seviye tespiti için iki sınav sonucu kabul ediliyor:
  • Sadece İngiltere ve Avustralya’da geçerli olan IELTS (International English Language Testing System) sınavından min 5.5
  • Ya da TOFEL (Test of English as a Foreign Language) sınavından min 450 puan almak gerekiyor.
Özel durum: Türkiye’de yabancı liselerde okuyan öğrenciler “A level” sınavlara girerler. Bu öğrenciler eğer A level sınav sonuçlarına ek, IELTS sınavından min 6.5 veya TOFELL sınavından min 550 alabilirlerse foundation okumadan direk 3 yıllık ünivertsiteye başlama olanakları var.

Türkiye’de yabancı dille eğitim veren üniversitelerde hazırlık dediğimiz üniversite öncesi dil eğitimi bölümleri var biliyorsunuz. İngiltere’de üniversitelerin böyle bölümleri yok. Öğrenci dil açığını kapamak için ayrı hazırlık programlarına veya dil okullarına gidiyor. Özel dil kursları ile foundation programları genelde aynı yerlerde verilir.

Özetle bir öğrenci İngiltere’de üniversite okumak için şu aşamalardan geçiyor.
  1. İngilizcesi yeterli değilse, dil okulu
  2. 1 yıl foundation
  3. 2 ya da 3 yıl üniversities

Günlük yaşam bana kaça patlar?

Günlük yaşam ihtiyaçlarını konaklama, yeme içme ve cep harçlığı diye düşünürsek:

Konaklama – Yeme içme:

Yurt imkanı çok fazla. Hemen hemen her üniversitenin yurt imkanı var. Üniversiteye giden öğrenci genelde aile yanı istemez. Ya ev tutarlar bir kaç öğrenci birleşip, ya da yurtta kalırlar. Bu iki alternatife de hemen hemen aynı para ödenir. Sadece yurt, elektrik, su, vs türü şeyleri öğrenci kendisi düşünmek zorunda kalmadığı için daha rahat ve avantajlıdır. Tabi, yurt her zaman anne babanında daha rahat hissettiği bir sistemdir.

Konaklama ve yeme içme masrafları bölgeye gore değişiklik gösterir. Londra en pahalı bölge. Londra’nın merkezinde yıllık 8000 pound, ama orta halli bir İngiliz şehrinde yaklaşık 5000 pound’a, çok rahat bir hayat yaşanabilir.

Harçlık:


Haftalık 100-200 sterlin cep harçlığı genelde yeterli.

İngiltere’de üniversiteye girebilmek hangi kriterlere bakılıyor?


İngiltere’de çoğunlukla üniversiteler devlet üniversitesi. Sadece okul ücretini ödemek yeterli değil. Kriterler şunlar:
  • Ders notu, lise ders notlarınızın iyi olması önemli.
  • İki sorunun cevabını iyi verebiliyor olmak gerek: Neden İngiltere’de okumak istiyorsunuz ? Mezun olunca ne yapmayı planlıyorsunuz?
  • Foundation yılında ders notlarını yüksek tutmak gerek. Gireceğiniz üniversiteyi belirlemede önemli bir kriter.
  • Dil puanı.
  • Öğretmenlerden aldığınız iyi referanslar.
  • Sosyal etkinlikleriniz, ilgilendiğiniz spor dalları, hobileriniz, üye olduğunuz klüp ya da sosyal gruplar, vs vs..
Herkes için eğitim eşitliği ilkesi esas, o nedenle yaş sınırı yok.

İngiltere’nin üniversite sitemi Türkiye’den farklı mı?


Sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan farklı.
  • Daha önce söylediğim gibi İngiltere’de lise 4, üniversite 2 ya da 3, master 1 sene.
  • ÖSS gibi öğrenci yerleştirme sistemi yok. Onun yerine LUCAS isimli devletin merkezi yerleştirme sistemi var. Bu sitemin Türk öğrencilere faydası şöyle; öğrenci 5 üniversite belirler ve LUCAS’ın formlarını doldurur. LUCAS öğrencinin yerine bu 5 üniversiteye başvuru yapar.
  • Foundation programının üstüne 4 yıl okursanız, master da yapmış kabul edilirsiniz.
Umarım aydınlatıcı olmuştur. Bu tür yazıları diğer ülkeler ya da programlar için de yazmayı planlıyorum. Kapsamadığım açık konular var ise keşke okuyanlat bana yazsa ve bende öğrenip eksikleri tamamlasam.

27 comments:

Unknown dedi ki...

bu yazının sahibi benimle iletişime geçebilir mi acaba? hiç bir bilgi yok kendisine ait, ben ulaşamadım.

19 Ocak 2013 23:35
Bende Sizden Biriyim dedi ki...

Universite okuduktan sonra imgilterede is bulup calisabilirmiyiz ?

30 Ağustos 2014 13:09
Patrick Bot dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Patrick Bot dedi ki...

Ben heyecanla okudum. Bu konuda büyük bilgi dağıtmak için fotoğraflar da büyük olmuştur , darı kafa teşekkür :) söylemek
Avusturya Grup Turu Acentaları

12 Nisan 2016 09:14
Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 19:51
Unknown dedi ki...


Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa

Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz

Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
2z
Onay belgesine aktarmak.


Dolgu ve dönüs

(1) Tam adi: ....................
(2) Kredi Tutari: ...............
(3) Kredi Süre: ..............
(4) Cinsiyet: .........................
(5) Cinsiyet: ...............
(6) Ülke:
(7) Ev adresi: .........
(8) E-posta adresi:
(9) Telefon numarasi: ...........

Bay Evis Philip

4 Mayıs 2016 09:54
Unknown dedi ki...

İngiltere'de eğitim
ile ilgili bilgiler ararken ulaştım. Gerçekten faydalı bir içerik olmuş sizin için.

3 Aralık 2016 14:58
Adsız dedi ki...

Bir şeyi merak ediyorum.
Ben YGS ve LYS sınavından çok iyi bir sonuç çıkarsam, diploma notum 90 olsa burslu gidebilir miyim?

10 Mayıs 2017 21:03
Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

8 Ağustos 2018 22:54
Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

10 Ocak 2019 05:58
Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

12 Şubat 2019 14:49
Timothy Kober dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
Finansal yardım için e-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

1 Mayıs 2019 17:53
"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Bizimle iletişime geçin:
                                            BBM INVITE ile: {D8980E0B}
                                              WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                                Tel .... (+ 44) 7480 729811
(İskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
Meşru, dürüst, saygın ve acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Yasal borç arayışınız bugün burada sona eriyor, çünkü finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Bankalar veya finans kurumu tarafından herhangi bir nedenden dolayı bir kredinizi reddettiğinizde, artık endişelenmeyin Finansal sorunlarınız hakkında biz maddi talihsizliğinizin çözümü biziz. 32.000'in üzerinde işletme sahibine işletme kredisi milyarlarca (farklı para birimleri) verdik. Büyümek için doğru işletme kredisini sağlamak için kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. senin işin. Düşük faiz oranlı her türden kredi sunuyoruz ve kredinizi geri ödeme süresi de krediniz Kötü bir krediniz var mı? Faturaları ödemek için paraya mı ihtiyacınız var yoksa yeni bir işe başlamak gerekli mi? Yetersiz fon nedeniyle bitmemiş bir projeniz var mı? Yararlanacak herhangi bir uzmanlığa yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? ISKANDAR LESTARI KREDİ FİRMASI amaç mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmaktır

8 Haziran 2019 04:39
Timothy Kober dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
Telefon: +18474539904

10 Haziran 2019 01:05
Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

12 Haziran 2019 00:01
"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

7 Ağustos 2019 20:54
Paul Garry dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödeyecek veya faturalarınızı ödeyecek veya yeni bir işe başlayacak bir borç mu? Projenizi finanse etmek için bir kredi? % 2 faiz oranıyla her türlü garantili kredi hizmeti sunuyoruz. Cevaplar ve daha fazla bilgi için, aşağıdaki e-postaya bir cevap gönderin: paulgarry328@gmail.com

16 Eylül 2019 15:30
Paul Garry dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödeyecek veya faturalarınızı ödeyecek veya yeni bir işe başlayacak bir borç mu? Projenizi finanse etmek için bir kredi? % 2 faiz oranıyla her türlü garantili kredi hizmeti sunuyoruz. Cevaplar ve daha fazla bilgi için, aşağıdaki e-postaya bir cevap gönderin: paulgarry328@gmail.com

16 Eylül 2019 15:30
Paul Garry dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödeyecek veya faturalarınızı ödeyecek veya yeni bir işe başlayacak bir borç mu? Projenizi finanse etmek için bir kredi? % 2 faiz oranıyla her türlü garantili kredi hizmeti sunuyoruz. Cevaplar ve daha fazla bilgi için, aşağıdaki e-postaya bir cevap gönderin: paulgarry328@gmail.com

16 Eylül 2019 16:04
"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri şunları yapmalı :::::::::::::::::::::::::::
Aracılığıyla bize ulaşın
Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
E_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

12 Ekim 2019 12:03
VICKY DANIS dedi ki...

Bir iş adamı mı yoksa kadın mı? Herhangi Bir Mali Karışımda mısınız veya Kendi İşinizi Kurmak İçin Fonlara İhtiyacınız Var mı?
Küçük Ölçekli ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güzel Bir Krediye ihtiyacınız var mı?
Kredi Notunuz Düşük mü ve Yerel Bankalardan ve Diğer Mali Kuruluşlardan Sermaye Kredisi Almayı Zor Buluyor musunuz? - Aracılar / Danışmanlar / Komisyoncular Müşterilerini Getirmeye Hoş Geldiniz ve% 100 Korunuyor.
İlgilenen Taraflar E-posta Yoluyla Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşmalıdır: vickkydanisinc@gmail.com

Ana Hedeflerimizin Bireylere, Şirketlere ve Girişimcilere Banka Kredisi Olmaksızın Yatırım Yaparak, Danışmanlık Yaparak ve Yükselterek İşlerini Yeni Zirvelere Çıkarmalarına Yardımcı Olduğunu Söylemek İstiyoruz.
Finansman, Bankalar ve Varlık Esaslı Kredilendirmenin Her Konusunda Nitelikliyiz.
Müşterilerimizin Mali İhtiyaçlarının Ve Zorluklarının Her Yönüyle Başa Çıkma Yeteneğine sahibiz; Gayrimenkul Yatırımları ve Finansman Gerektirmesi Gereken Diğer Sektörler. - Bireyler / Şirketler / Girişimciler / Aracılar / Danışmanlar / Brokerler Talep Edilen Kredi Miktarı için Bizimle İletişime Geçin Tüm Müşterilerimiz% 100 Korumalı
İlgilenen Taraflar E-posta Yoluyla Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşmalıdır: vickkydanisinc@gmail.com

HERHANGİ BİR KREDİ TEKLİFİ - UYGULANABİLİR KREDİLER İÇİN BAŞVURUN.

3 ÇALIŞMA GÜNÜNDE KREDİ İSTEĞİNİZİ HIZLI YANIT VE İŞLEME İÇİN,
Bu e-posta yoluyla doğrudan bize ulaşın: vickkydanisinc@gmail.com

Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın:

Ad Soyad:____________________________
Kredi Olarak Gerekli Miktar: ________________
Kredi Süresi: _________________________
Kredi Amacı: ______________________
Doğum tarihi:___________________________
Cinsiyet:_______________________________
Medeni hal:__________________________
İletişim Adresi:_______________________
Şehir posta kodu:__________________________
Ülke: _______________________________
Meslek:____________________________
Cep telefonu:__________________________

Derhal yanıt için talebinizi gönderin: vickkydanisinc@gmail.com

Teşekkür ederim.
Bay Vicky Danis
Yönetmen.
VICKY DANIS FİNANSAL KREDİ FİRMASI
E-posta: vickkydanisinc@gmail.com

16 Ocak 2020 15:15
Adrian Bayford dedi ki...

İyi günler

Her amaç için bir krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir sorun mu yaşıyorsunuz? Bridge Finance kredi firması, müşterilerine uygun faiz oranıyla finansal hizmetler sunmayı garanti eder. Kredilerimiz kolay ve hızlıdır. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bize ulaşın. % 2 faiz oranıyla herhangi bir krediyi bütçenize uygun hale getirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdakiler yoluyla hemen bizimle iletişime geçin (adrianbay0008@gmail.com)

27 Ocak 2020 01:15
DIVINE MOON dedi ki...

CHANGING LIFE NEWS !!!!
This is a transformation of life! My name is Mrs Busarakham, I'm from thailand. Due to a specific financial analysis, the contract i was handling last month did not go as planned. So I decided to get a loan, but it was never approved because of my bad credit score. A few days ago, a lady from my organization came and told me about DIVINE MOON CO-OPERATIVE LOAN COMPANY online with a low 2% interest rate and a better payment schedule. And she told me she had been cheated a few times until she was referred to DIVINE MOON CO-OPERATIVE LOAN COMPANY. Then I contacted them on divinemooncooperativeloan@gmail.com and they gave me the loan i am very happy.

11 Mayıs 2020 12:08
Lydia Moon dedi ki...

Dear Sir / Madam,

We offer all kind of loans - Business Loan / Real Estate Project
-Financing

We are a comprehensive financial
services firm committed to helping our clients improve their
long-term financial success.

Our customized programs are designed to help grow, protect, and
conserve our client's wealth by delivering a superior level of
personalized service.

We're Investment/Finance firm that specialized in project funding
& General financial service offer.Our principal function would be
assist you in complete financing through our reputable Lending
Institutions.

We are open to having a good business relationship with you. We
are currently interested in funding viable businesses,
investments or projects in the following areas of interest:

* Starting up a Franchise
* Business Acquisition
* Business Expansion
* Capital / Infrastructural Project
* Commercial Real Estate purchase
* Contract Execution
* Trade Financing etc.
* Want to be an Agent / Broker?

- Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their
clients and are 100% protected.

We encourage you to contact us and learn more about the loans
service we offered.

  FOR IMMEDIATE RESPONSE AND PROCESSING OF YOUR LOAN REQUEST WITHIN 2 WORKING DAYS,
Contact us directly through this email: lydiamooncooperativeloan@gmail.com


Contact us with the following information:

Full Name:____________________________
Amount Needed as Loan:________________
Loan Duration:_________________________
Purpose for Loan:______________________
Date of Birth:___________________________
Gender:_______________________________
Marital status:__________________________
Contact Address:_______________________
City/Zip code:__________________________
Country:_______________________________
Occupation:____________________________
Mobile Phone:__________________________

Send your request for immediate response to: lydiamooncooperativeloan@gmail.com

Thank you.
LYDIA MOON
Director.
LYDIA MOON CO-OPERATIVE LOAN COMPANY
Email:lydiamooncooperativeloan@gmail.com  

29 Ocak 2021 11:49
Adrian Bayford dedi ki...

Güzel gün

Tüm amaçlar için krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir sorununuz mu var? Bridge Finance, müşterilere uygun faiz oranıyla finansal hizmetler sağlayarak garanti altına alınmıştır. Kredilerimiz basit ve hızlıdır. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bizimle iletişime geçin. Bütçenizdeki% 2 faiz oranıyla herhangi bir bütçeyi eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen şimdi iletişime geçin (bridgecoparate@gmail.com)

1 Mart 2021 01:50
patialalegitimate dedi ki...

You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Sorina Jeffery

30 Aralık 2021 20:38
Unknown dedi ki...

Merhaba !

Yasal ve hızlı kredi hizmetine mi ihtiyacınız var?
Hemen başvur, paranı acilen al!
* 5000 ile 50 milyon arası pozisyon
* Geri ödeme için 1 ila 30 yıl arasında seçim yapın.
* Esnek kredi koşulları.
Bize e-posta ile ulaşın: gerred.breinloanlenderr@gmail.com
whatsapp: +639317518498.
Yönetmek.
Şimdi kredi Speedy ile iletişime geçin !!!

4 Mayıs 2022 09:40

Yorum Gönder