Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Krizin son kurbanı Work & Travel

9 Haziran 2010 Çarşamba


Ben Senem'le çalışmaya başladığımda ilk etapta yoğun duyurusunu yapmayı plandığımız bir programdı Work & Travel. Fakat ben daha duyurulara başlayamadan programa Amerikan hükümeti tarafından bazı önlemler kapsamında çeşitli kısıtlamalar geldi.

Hala tanıtımları yapılan program anladığım kadarıyla artık eskisi kadar cazip değil. Bunun en önemli nedeni Amerika'yı vuran krizin sonunda artan işsizlik oranı. Amerika kendi vatandaşını iş sahibi yapamazken, dışarıdan gelene artık eskisi kadar iyi imkanlar sunamaz ve hatta hatta dışarıdan geleni istemez hale geldi. Tam bu söylediklerimi anlatıyor olmasa da Artık Amerika'nın Work & Travel Programına eskisi kadar destek vermediğini dolaylı anlatan ve mezun.com web sitesinde yayınlanan bir makaleyi aşağıda bulacaksınız.

Krizin son kurbanı Work & Travel
mezun.com 03.06.2010

Yaz tatili süresince ABD'de hem çalışıp hem de İngilizce'sini geliştirmek amacıyla "Work and Travel" (WAT) programı kapsamında Türkiye'den bu ülkeye giden öğrenci sayısının, geçen yıl yüzde 50 civarında düştüğü belirtildi.

WAT programı ABD tarafından yaklaşık 50 yıl önce "kültürel tanıtım projesi" kapsamında başlatılmıştı.

İngilizce, günlük kullanımla çok daha kolay gelişebilmektedir. WAT programı bu nedenle çokl kıza bir sürede büyük ilgi görmüştü ve görmeye de devam ediyor. Dünyada yılda 150 binden fazla öğrenci bu program aracılığıyla Amerika'ya gidiyordu. Fakat son yıllarda baş gösteren ekonomik kriz ve sonuçları nedeniyle programın gelişmesi durdu.

Amerika'daki sektörler kriz nedeniyle tedirgin ve karmaşık iken aynı zamanda ve doğal olarak Amerika'ya wat programı ile giden öğrencilerin sayılarında zorunlu olarak yani iş bulunamamasından kaynaklanarak azalmalara sebep oluyor.

Önceki yıllarda bu program ile Amerika'ya giden öğrencilerin sayısı bu yıl 3/1 oranında azaldı.

Ayın bu tarihlerinde yola çıkmaları gereken Work and Travel yolcusu öğrencilerin şanslı olduklarını hatırlatarak, eğitim ve kültür adına dolu bir yaz mevsimi geçirmelerini diliyoruz.

Work & Travel nedir?

Work & Travel Amerika Hükümeti’nin desteklediği bir kültürel değişim programı. Katılımcı öğrenciler hem Amerika’daki çalışma, kültürel ve sosyal hayat hakkında bilgi sahibi olurken, bir yandan İngilizcelerini geliştirip diğer yandan masraflarını kendi kazançlarıyla karşılayabilmelerini mümkün kılıyor. Bu program sayesinde ayrıca katılımcı öğrenciler dünyanın birçok değişik ülkesinden bu program için gelmiş diğer öğrencilerle dostluklar kurarak farklı kültürleri de tanıma ve Amerika’yı gezip görme şansına sahip oluyorlar. Her anlamda çok güzel bir hayat ve iş tecrübesi.

Work & Tarvel ile ilgili ayrıntılı bilgiyi CDS web sitesinde bulabilirsiniz.

803 comments:

«En Eski   ‹Eski   801 – 803 / 803   Yeni›   En yeni»
Jurgen Stefan Financial Service dedi ki...

Ben özel bir borç veren ve yatırımcıyım, Yasal, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Firmalara ve bireysel kredilere sunduğum %100 garantili hizmet ile size yardımcı olabilirim, ayrıca her türlü projeye finansman sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com veya Whatsapp +919654763221

18 Şubat 2022 21:35
Unknown dedi ki...

İyi günler,
dikkat

Borç konsolidasyon kredileri, işletme kredileri, Özel krediler ve Ev Refinansman kredileri için AHMED GROUP OF COMPANY KANADA VE ABD CEO'su Sayın Ahmed Mahid ile iletişime geçin, krediniz ne olursa olsun 3 iş günü içinde size borç verebilirim, %3 faizle Min. 3.000.00 Euro ile 5.000.000.000 Euro arasında değişen istisnai müşteri hizmetleri kredisi tutarları ile birinci sınıf finansal kredi sağlama konusunda mükemmel bir üne sahibiz. Aileniz için en iyisini alın ve Genel kredi planımızla hayalinizdeki eve sahip olun. e-posta: ahmed.mahid@gmail.com

İlgileniyorsanız, devam etmek için lütfen aşağıdaki bilgileri sağlayın:

Ad Soyad
Adres
Ülke
Milliyet
Seks
Cep numarası
Gerekli Kredi Tutarı
Kredi Süresi
Aylık gelir:

Saygılarımızla

7 Mart 2022 15:58
Bryan Stefan Loan Firm dedi ki...

Hallo. Benötigen Sie dringend einen Kredit, um Ihre finanziellen Bedürfnisse zu lösen? Wir bieten Kredite von 2.000,00 bis 50.000.000,00 an, wir sind zuverlässig, stark, schnell und dynamisch, ohne Bonitätsprüfung und bieten 100% Auslandskreditgarantien während der Überweisungsdauer. Wir haben auch Währungsdarlehen mit 2 % Zinsen für alle Darlehen vergeben. Wenn Sie daran interessiert sind, kontaktieren Sie uns über diese E-Mail: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) oder WhatsApp: +919654763221

12 Mart 2022 01:12
«En Eski ‹Eski   801 – 803 / 803   Yeni› En yeni»

Yorum Gönder