Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Amerika, San Francisco, Intrax International Institute'dan Türk Öğrencilere Özel İndirim!!!

31 Ekim 2010 Pazar

Sonbahar ne güzel bir mevsim. Kampanya üstüne kampanya geliyor. Bu kimbilir kaçıncı. :)

San Francisco, Intrax International Institute'dan Türk öğrencilere özel İndirim!!!

Amerika'da dil eğitimi almak isteyenler için bir fırsat daha. Sadece Türk öğrencilere özel İngilizce dil programlarında 2 indirim:
  • 1-12 hafta kayıtlarında %10 indirim
  • 13 üstü hafta kayıtlarda %15 indirim
Kampanya 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli.

Ayrıntılar için CDS danışmanları ile bağlantıya geçiniz.

Intrax International Institute

Okulun sloganı "Başarı için Eğitim"

İngilizce konuşma becerilerinizi veya profesyonel kariyerinizi geliştirmek istiyorsanız, Intrax amacınıza ulaşmanız için en doğru adreslerden biri.

Intrax International Institute, Kanada ve ABD’deki merkezlerinde yılda 5000’den fazla öğrenciye hizmet veren özel bir dil okulu.

Intrax'ın, Kuzey Amerika’daki en heyecan verici ve hareketli 4 şehir San Francisco, San Diego, Chigago ve Vancouver’in merkezinde okulları var.

Tüm okullarda çok çeşitli İngilizce ve Mesleki programlardan, özel sınıflar ve planlardan seçiminizi yaparak öğrenme sürecinizi kişiselleştirebilme imkanı sunuluyor. En fazla 12 kişilik sınıflarda eğitim veriliyor. Öğretmenler ve personel, kendilerini öğrencilere mümkün olan en iyi eğitimi ve kültürel deneyimi vermeye adamışlar.

Eğitim kadrosu, en az bir lisans diplomasına ve TESOL/TEFL sertifikası veya TESOL’da lisansüstü dereceye sahip tecrübeli, kalifiye öğretmenler. Arkadaş canlısı ve cana yakın personel, akademik danışmanlık, konaklama ve stajyerlik yerleştirme gini konularında öğrencilere yardımcı oluyorlar.

Her okulun kendine has özellikleri bulunmakla birlikte, hepsi aşağıdaki ortak özelliklere sahip:

  • Büyük iş merkezlerine, alışveriş ve yemek yeme alanlarına ve önemli turistik yerlere yalnızca birkaç adım uzaklıktalar
  • Mükemmel toplu taşım ağlarına yürüme mesafesinde ve güvenli semtlerde yer almaktalar
  • Bilgisayar laboratuvarları, öğrenci salonları ve ücretsiz kablosuz internet erişimini içeren modern olanaklara sahipler.

Intrax - San Francisco


San Francisco


"San Francisco, 2008 sonu tahmini 808,976[6] nüfusu ile Kaliforniya eyaletinin dördüncü; Amerika Birleşik Devletleri'nin ise on ikinci büyük şehridir. Eyalet içinde en fazla; ülke çapında ise on ikinci[7] nüfus yoğunluğuna sahip şehirdir.[8] Şehir, yedi milyonun üzerinde nüfusu olan San Francisco Körfez Bölgesi'nin ana şehridir.[9][10]

Şehir, San Francisco Yarımadası'nın kuzeyine kurulmuştur. Şehrin batısında Büyük Okyanus, kuzey ve doğusunda ise San Francisco Köfrezi bulunur.

1776 yılında İspanyollar, bugün Golden Gate köprüsünün bulunduğu yere bir kale ve adı Assisili Francesco ile anılan bir Hıristiyan Misyoner binası. 1848'de başlayan Kaliforniya Altına Hücum döneminde şehir çok hızlı bir şekilde büyüdü ve kısa sürede Batı Kıyısı'nın en büyük şehri konumuna ulaştı. San Francisco 1906 yılında meydana gelen yıkıcı deprem ve yangınlarla adeta yok oldu, fakat kısa sürede tekrar inşa edildi. II. Dünya Savaşı boyunca San Francisco Pasifik Cephesi'ne çok sayıda asker göndermiştir. Savaştan sonra; görevdeki askerlerin dönüşü, büyük göç dalgası, bölgedeki liberalcilik akımı ve diğer faktörlerle şehir hızla büyümüştür. Gelişen hippi akımı, gay hakları hareketi ile San Francisco, Birleşik Devletler içerisinde liberalizmin adeta kalesi durumuna gelmiştir.

Günümüzde San Francisco bir uluslararası finans, ulaşım ve kültür merkezidir. Şehir ayrıca yaz sisleri, dik kayaları, ilginç tramvay sistemi, Çin mahalleleri ve içlerinde Golden Gate Köprüsü'nü de bulunduran modern ve Viktorya Mimarisi ile popüler bir turizm merkezidir."

diyor vikipedi... Başka söze pek gerek yok sanırım...


Merkezin Konumu:


Intrax San Francisco, alışveriş bölgesi Union Square’ın merkezinde, çeşitli restoranlar, ünlü kafeler ve alışveriş merkezlerinin yanında; tiyatrolara, müzelere ve canlı iş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunuyor. Intrax San Francisco, otobüs, Muni (San Francisco Municipal Railway), Bart (Bay Area Rapid Transit) ve teleferik gibi başlıca toplu taşım araçlarına kolaylıkla ulaşılabilecek mesafede.

Neden Intrax San Francisco?
  • Kültürel çeşitlilik ve kozmopolit atmosferi ile ünlü şehir
  • Google, Levi-Strauss, Gap gibi ABD’nin önde gelen global firmalarının ev sahibi
  • Ilıman California iklimi
  • Alcatraz ve dünyaca ünlü Golden Gate Köprüsü
İklim:

İlkbahar / 7-19 oC Yaz / 13-23oC Sonbahar / 11-23oC Kış / 5-13oC

Tesisler:
  • Konferans stili yerleşimli veya bağımsız sıralarla 26 sınıf
  • Koltukları, piyanosu, bilardo masası, yiyecek içecek makineleri, yemeklerinizi hazırlayabileceğiniz mikrodalga fırınları bulunan 2 öğrenci salonu
  • 24 bilgisayarlı 2 bilgisayar laboratuvarı
  • Yerel ünversite ve yüksekokullar ve staj adayları için yerel iş hayatı hakkında bilgilere sahip bir öğrenci kütüphanesi
  • Merkezin her yerinde ücretsiz kablosuz internet
  • San Francisco turistik yerleri, toplu tasım araçları, yerel turlar ve Intrax aktiviteleri hakkında bilgi sunan bir aktivite standı
San Francisco Merkezi, ETS® Sertifikalı Sınav Kayıt Merkezidir ve hem iBT TOEFL hem de TOEIC sınavlarını sunar.



Amerika'da dil eğitimi

Amerika İngilizce öğrenmek için en popüler ülkelerin başında geliyor. Geniş bir yüzölçümüne sahip olan ABD'de eyaletler arasında kanunlar bile farklılık gösterirken, yaşam koşulları hatta iklimler bile oldukça farklı.

Amerika'da hemen hemen her eyalet ve şehirde dil okulu bulabilmek mümkün. Özel dil okulları yanında çok sayıda üniversite ve Kolej kendi bünyelerinde dil eğitimi programları düzenliyor.

Amerika'da bir dil kursuna gitmek için her hangi bir şart aranmıyor. Amerika'da uygulanan dil eğitim modeli pratiğe dayalı. Dil eğitimi süreleri birkaç haftadan iki yıla kadar uzayabiliyor. Dil okullarında değerlendirme yöntemleri sürekli ödev kontrolünden kurs sonu sınavına kadar degişkenlik gösterebiliyor.

ABD'de dil eğitimi alan öğrencilerin çalışma izni haftada 20 saat olarak sadece kampüs içinde mevcut. Ancak kısıtlı olan kampüs içindeki işler daha çok akademik eğitim alan öğrenciler tarafından değerlendirilmekte olduğundan dil okulu öğrencilerinin yasal olarak çalışma izinleri yok denecek kadar az.

Amerika'da dil eğitimi almanın avantajları:

  • Amerika Birleşik devletleri yurtdışında dil eğitimi almak isteyen yabancı öğrenci ve turistlerin en çok tercih ettikleri ülkelerden biri.
  • Amerika'da özellikle İngiltere'ye kıyasla yaşam ucuz.
  • Amerika, dünyaca ünlü eğlence merkezlerine ve göz alıcı coğrafyaya sahip bir ülke.
  • Amerika'da eğitim ihtiyaçlarınıza uygun yüzlerce dil okulu bulabilirsınız.
  • Amerika'da dil eğitimi sonrası lisans ve yüksek lisans programlarına devam etmek kolay.
  • Amerika, dünyanın endüstri ve teknoloji alanında önde gelen ülkelerinden biri.
  • Çok çesitli kültürleri potasında eriten Amerika Birleşik Devletleri, ülkede bulunan 20 milyonu aşkın yabancı nüfusuyla kültürel zenginlige sahip.

Amerika'da dil eğitimi alanların dikkat etmesi gerekenler:
  • Amerika'ya uçak bileti daha pahalı.
  • Zaman farkı nedeniyle aileniz ile iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz.
  • Amerika'da yabancı nüfus İngiltere'ye göre çok daha fazla.
  • Amerika'da çok farklı aksanlarla karşılaşırsınız.
  • Ülke ve hatta şehir içi mesafeler uzun.

Tavsiyeler:


Yabancı dil eğitimini Amerika'da almaya karar veren öğrenci artık okul ve şehir konusunda tercih yapmalı.

Okul tercihini almak istediğiniz eğitim türü ve ayırmayı düşündüğünüz bütçeye göre yapabilirsiniz. Şehir tercihinizi ise ilgi alanlarınız, hobileriniz ve kişiliğiniz belirleyecektir.

Şehir tercihi yapılırken toplu taşımanın bir çok şehirde yaygın olmadığını göz ardı etmemekte fayda var. Ulaşımın kolay olmayacağı şehirlerde özellikle yurt konaklama tercihi önerilir. Böylece okula ulaşım daha kolay olacaktır. Okullar konaklama imkanlarının toplu taşıma ile ulaşılabilecek mesafe ve bölgelerde olmasına dikkat etmektedirler.

Ayrıca Türk öğrencilerin ismi daha çok duyulmuş şehirleri daha çok tercih ettiklerini unutmamak gerekir. Türk öğrencilerle çok bir arada bulunmamak için diğer şehir alternatifleride değerlendirilmeli ve okul tercihide ona göre yapılmalıdır. Böylece farklı kültürlerden öğrencilerle tanışılır ve daha çok pratik yapma imkanı bulunur.

4 comments:

Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 19:52
Unknown dedi ki...

Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

19 Aralık 2019 01:23
Adsız dedi ki...

Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

26 Ocak 2020 14:07
Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

29 Mart 2021 16:32

Yorum Gönder