Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

International House Nice'de Fransızca Dil Kurslarında Ekstra 1 Bedava Hafta Kazanma Fırsatı!!!

9 Ekim 2010 Cumartesi

Nice'de yaz bitti ama sıcak promosyonlar havayı ısıtmaya devam ediyor.

International House Nice'den çok avantajlı sonbahar kampanyası.

2 hafta ya 1 hafta ekstra!!! Kaçırmayın.

Kampanya Aralık 2010'a kadar geçerlidir.

Ayrıntılar için CDS danışmanları ile bağlantıya geçin...

International House

40 ülkede yerleşik, 140 okul ve 10 öğretmen yetiştiren enstütüden oluşan 50 yıllık dev bir organizasyın. her yıl, dünyanın dört bir ynaından kurslara yaklaşık 60,000 kadar öğrenci katılıyor. 20 den fazla dilde öğrenim programları var.

Neden International House Nice?

Lokasyon:
Okul, Nice'in göbeğinde, Garibaldi square, kütüphane, modern sanatlar müzesi ile çevrili bir bölgede. Toplu taşıma araçları ile ulaşımı çok kolay ve şehir merkezine ve plaja kısa yürüme mesafesinde.

Eğitim kalitesi:
Sonuçta eğitmen eğiten bir okul aynı zamanda. O nedenle okulun eğitmenlerinin kalitesi oldukça yüksek. Okul kendi bünyesinde eğitmenlerini sürekli müfredat ve pedagojik tekniklerideki yenilikler doğrultusunda eğitiyor.

Ortam:
Ilıman ilkimi, harika plajlarına ek olarak Güney Fransa, yabancılara kucak açan dostane ortamıyla da ünlüdür. Konaklama için seçilen aileler, istisnasız sizlere kendinizi evinizde hissettireceklerdir. Okulda tüm personel ve eğitmenler tamamen öğrencilerin iyi eğitim alabilmelerine için gereklı ortamın sağlanmasına odaklıdırlar.

İlkyardım:
Okulda 7 gün 24 saat ilk yardım hizmeti bulunmaktadır.

NICE, FRANSA

Nice, Güney Fransa'da, Akdeniz sahilinde, Marsilya ile Cenova arasında yer alan yar alan bir şehirdir. Ülkenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Nice'in nüfusu yaklaşık 347,100'dür. 71.92 km²'lik bir alana yayılmış olan Nice, Fransa'nın beşinci büyük şehridir. Nice özellikle Nice Limanı ile meşhurdur. Ayrıca bu liman Lympia Limanı olarak da bilinmektedir.

Akdeniz ikliminin etkilerinin yoğun olarak görüldüğü Nice, yıl boyunca yumuşak bir iklim görülür. Yağışlar sık olmamakla beraber, genellikle Eylül ve Mart ayları arasında görülür. Yazın oldukça sıcak ve güneşli geçtiği Nice'de 37°C'lere çıkmaktadır.

Özellikle zeytinyağı, meyveler ve sebzeler açısından zengin olan Nice, pek çok farklı ülkeden ve Fransa'nın çeşitli bölgelerinden gelen yiyeceklerle bu zenginliğini korumaktadır.

Programlar:

  • Intensive French courses
  • Exam preparation courses
  • University foundation programme
  • Senior programme
  • Teenage residential programme
  • Long term courses
  • Internships


Konaklama:

Okul, aile yanı, otel ve studyo daire olmak üzere 3 ayrı konaklama opsiyonu sunuyor. Yurtdışında bir çok okulda olduğu gibi konaklama konusu okulun özellikle dikkatli olduğu bir konu. Kalış süresince öğrencinin isteğine uygun konaklamının öneminin farkında olan seçimlerini bu doğrultuda yapıyor.

Aile yanı:

Aile yanı konaklama tartışmasız dil öğrenmeye giden bir kişi için dili geliştirmek açısından en iyi alternatif. Bununla birlikte aile yanında konaklama kısa bir süre de olsa yaşadığınız ülkenin kültürünü deneyimlemek açısından da önemli.

Okul genellikle çocuklu kalabalık aileleri konaklama alternatifi olarak seçiyor. Bunu yaparken amaç evinden uzak öğrnecilere sıcak aile ortamını yaşatmak. Birkaç öğrencinin bir arada kalabildiği aile konaklamalarıda mümkün. Ailelerin çoğu okula yürüme mesafesinde ya da toplu taşımla çok kısa sürece ulaşılabilir uzaklıklarda seçilmiş. Çok lüks evler olmamakla birlikte, kendiniz rahat ve huzurlu hissedebileceğiniz koşullarda evler. Haftalık temizlik ve çamaşır yıkama pakete dahil. Size ayrıca anahtar veriliyor ve evin temel kurallarına, özellikle yemek saatlerine, uyduğunuz sürece istediğiniz saatte girip çıkabiliyorsunuz.


Otel, Yurt:

Otel veya yurt alternatifini tercih eden öğrencilere bütçelerine en uygun alternatifin bulunması ve gerekli rezervasyonların yapılması konusunda yardımcı olunuyor.

Stüdyo daire:

Stüdyo daireler şehir merkezinde ya da yakınında seçilmiş. Bir oda bir salon, tek kişilik olanlar olduğu gibi, iki kişinin kalabileceği şekilde stüdyo dairelerde bulunmakta.


Sosyal aktiviteler:

Fransız kültürünü yakından tanıma amaçlı bir çok sosyal etkinlik, sosyal ortamların dil öğrenmedeki önemi bilinci ile programa dahil edilmiş.


Yapılması gerkenler:

  • Oryantasyon sırasında: Yaşayacağınız şehrin tarihini öğrenmek amaçlı eski Nice gezisi !
  • Cannes, Antibes ve Monaco gezileri
  • Saint-Tropez ye günübirlik tekne gezisi
  • Resim gibi Saint-Paul-de- Vence ve Eze kasabalarına gezi
  • Matisse, Chagall ve Picasso müze ziyareti
  • Değişik bölgelerin değişik mutfaklarını yapma
  • Vieux Nice'in gece hayatını deneyimleme

Riviera'daki etkinlikler:


  • Nice Karnavalı (Şubat)
  • Cannes Film Festivali (Mayıs)
  • Monaco Grand Prix (Mayıs)
  • Jazz Festivali (Temmuz)


Yaz etkinliklerine ek olarak Nice'e çok yakın merkezlerde kışın kayak yapma imkanı bulunmakta.

Nice'e ulaşım:

… UÇAK
Uluslararası Havalanı şehrin 5 km dışında var. Fransanın ikinci en aktif havaalanı. Yıl boyu bir çok yerli ve yabacı havayolunu ağırlıyor. Havaalanından şehir merkezine ulaşımı sağlayan düzenli otobüs seferlerinin yanında taksi imkanıda mevcut.

… TREN
Ülkenin her yerinden gelen trenler Nice'in merkezindeki Nice Ville istasyonunda duraklıyor.


Transfer Hizmeti:

Okul havaalanı, tren ve otobüs karşılaması hizmeti veriyor. 2 hafta öncesinden varış bilgileriniz vermeniz halinde okul sizi karşılıyor.

Okula ulaşım:

… TRAMVAY
Okul Place Garibaldi durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde.

… OTOBÜS
Okula yakın bir çok otobüs noktası var. Bunlar: Défly, Pont Barla ve Pastorelli.


Sınıfta ilk gün:

Öğrencilerin Pazartesi sabah 9:00'da sınıfta hazır olmaları bekleniyor. İlk olarak yazılı ve sözlü seviye tespit sınavı yapılıyor. Sınav sonrasında danışmanlar yardımı ile öğrencinin seviyesine uygun program hazırlanıyor ve dersler aynı gün başlaıyor. Ders bitiminde öğrencilerin diğer öğrencileri tanıması ve kaynaşmasını sağlamak amaçlı bir oryantasyon toplantısı yapılıyor ve öğrencilerle ihtiyaç duyabilecekleri bir çok bilgi bu toplantıda paylaşılıyor. Akşam kısa bir şehir turu sonrası gün tamamlanıyor.

Diğer ülkelerdeki INTERNATIONAL HOUSE Okulları:

Argentina, Armenia, Australia, Belarus, China, Czech Republic, Egypt, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Great Britain, Hungary, Ireland, Italy, Macedonia, Malaysia, Mexico, Mongolia, New-Zealand, Poland, Portugal, Romania, Russia, Singapore, South Africa, Spain, Switzerland, Ukraine, Uruguay, USA

Fransa, Nice'de başka bir dil okulu daha yazmıştım. AzurLingua. Yazı daha çok o okulun junior programı ile ilgiliydi. Hatta ilk yazım. Bu okulda ve bu yazıda aradığınızı bulamadıysanız o yazıya şöyle bir göz atabilirsiniz.

Nice Karnavalı:
Nice Karnavalı Brezilya ve Vietnam karnavalı gibi dünyaca ünlü bir karnaval. geçmişi 1294'e dayanıyor.

Günümüzde her yıl bir çok insan bu karnavalı görmek için akın akın Nice'e geliyor. Eğlenceler 2 haftalık bir süreye yayılıyor ve son gün Mardi Gras'da düzenlenen büyük eğlence ile son buluyor.

2 comments:

Unknown dedi ki...

i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi degilim, is için kisisel bir kredi gerekiyor? Bu e posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

31 Temmuz 2014 04:51
Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 19:46

Yorum Gönder