Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Amerika, Los Angles, Citrus College'dan İngilizce Dil Kurslarında Kampanya!!!

9 Ekim 2010 Cumartesi

Dünyaca ünlü California Plajlarında yüzerken, haftasonları snowboard yapabilme sadece filmlerde olur sanmayın!

Filmlerdekilerin gerçek olduğu, Citrus College'nin, San Gabriel Dağları’nın eteklerinde konuşlanmış olan muhteşem güzellikteki Los Angeles şubesi, 2010-2011 döneminde ögrencileri ağırlamaya hazır!!

CITRUS COLLEGE

Bu sonbahar-kıs döneminde İngilizcenizi dünyanın 25 farklı ülkesinden gelen öğrencilerle beraber geliştirirken aynı zamanda Citrus College kampüsünün sunduğu sonsuz seçenekten faydalanma imkanı bulacaksınız.

Gezi listemiz çok kabarık! Disneyland, Universal Studyoları, Hollywood ve Beverly Hills yanıbaşınızda.

Hedefleriniz büyük ise; Citrus College bünyesindeki Community College'ları basamak olarak kullanarak UC Berkeley ve UCLA’e kabul ettirdigimiz onlarca ogrenciden biri siz olabilir ve yıllar boyunca gururlanacağınız hikayeler yaratabilirsiniz…

İşte iki örnek: Glendale Community College'dan kabul alan Eren Altınsoy ve Bunker Hill Community College'dan kabul alan Anıl Uskanlı. İkisi de aydınlık bir geleceğe giden ilk adımlarını Citrus College'a ve CDS'ye güvenerek attı. Neden bir sonraki başarı öyküsünün altında sizin imzanız olmasın..?

İşte bu yolun en başı hemen aşağıda. 6 aylık sağlam bir eğitim, hemen sonrasında FLS Level 7 sertifikası ile gelecek TOEFL’siz bir kabul ve kesinlikle olumlu yönde değişe bir hayat.

Haydi gelin bu adımı beraber atalım!

**

Program Lokasyonu: LA, California

Şube: Citrus College

Program Yoğunluğu: Intensive - Yoğun (Haftada 30 ders, 25 saat)

Program İçeriği: Northstar kitabı ile Yazma, Okuma, Dinleme, Konusma dersleri + Grup Çalışma egzersizleri + Amerikan Edebiyatindan bir hikaye kitabı ile eğitime destek + Her Çarsamba ücretsiz ek ders (Vocabulary, Speaking vb.) + Hergün Ek Ders

Program Ders Saati: Pzt. ‘den Cuma’ya sabah 09.30-10.30 ve 12.00-14.30 arası Temel Ders + 14.30-16.00 veya 16.00-17.30 arası ögrencimizin İngilizce Seviyesine gore Seçmeli Ders (Business English, American Culture, Beginner Conversation vb.)

Program Süresi: 24 Hafta

Program Ücreti: 7.210 USD (İlk 4 hafta geri ödemesizdir)

Konaklama Süresi: 4 hafta

Konaklama Tipi: Aile yani çift kisilik oda.

Konaklama Ücreti: Haftalık 225 USD – Odada çift kişi.

Odada Tek Kişi Farkı: 75 USD (Bilgi amaçlı belirtiyorum)

Konaklama Ücretine Dahil Olan Hizmetler: Aile yanında cift kisilik odada konaklama, tüm hafta sabah ve aksam yemekleri, haftasonu sabah-öğlen-akşam yemekleri.(Toplam 16 gün) (Konaklama süresi minimum 4 haftadır ve geri-ödemesizdir)

Başvuru Ücreti: 150 USD (Geri-ödemesizdir)

Sağlık Sigortası Süresi: 4 Hafta

Sağlık Sigortası: Haftalık 30 USD (Sigortalı olmak mecburi, FLS’den alınması mecburi değildir. Ögrenci kendı yaptırdığı sigortanın onay belgesini ilk gün FLS’ye sunmak mecburiyetindedir. Sağlık Sigortası minimum 4 hafta alınabilinir ve geri ödemesizdir.)

Express Mail Fee: 55 USD

Buna göre;

Size Toplam Maliyet:
7.210 USD + 150 USD + (4 x 225 USD) + (4 x 30 USD) + 55 USD = 8.435 USD

Kampanyalı fiyatlar için CDS danışmanları ile bağlantıya geçin.

3 comments:

Unknown dedi ki...

i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi degilim, is için kisisel bir kredi gerekiyor? Bu e posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

31 Temmuz 2014 04:49
Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 19:47
Adsız dedi ki...

Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

26 Ocak 2020 14:07

Yorum Gönder