Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

İtalya'nın kalbinde tasarım eğitimi

2 Ağustos 2011 Salı

İtalya’nın önde gelen tasarım enstitülerinden “Istituto Superiore di Design” moda, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarımı konusunda ufkunu genişletmeyi arzulayan, başarılı öğrenciler için Kasım 2011 ve Ocak 2012 dönemlerinde master ve yoğun kurs programlarını kapsayan alanlarda %50 burs imkanı sağlıyor.

Güney İtalya’nın kalbinde, Napoli’de yer alan enstitü 1989 yılında, akademik esnekliği pratik uygulamalarla birleştiren yenilikçi bir eğitim metodolojisi sunmak üzere kuruldu. Öğrencilerini profesyonel hayata hazırlayan bu eğitim tarzı ve hem İtalyanca hem de İngilizce dillerinde ders olanaklarıyla dünyanın her yerinden eğitim gönüllülerini bünyesinde topluyor.

Sınıflarına sınırlı sayıda öğrenci kabul eden ve konularında uzman eğitmenlerle hizmet veren okulda sınıf içi eğitimler alan çalışmaları ile destekleniyor. Eğitim dönemi süresince çeşitli kuruluşları tanıma fırsatı da bulunan öğrencilerin %90’ı bu okuldan mezun oldukları altı ay içinde profesyonel hayata atılma becerisini gösteriyor.

Okulda lisans dönemi 3 yıl, yüksek lisans (master) ve yoğun kurs programları ise 1 yıl sürüyor.


Hangi alanlarda, kaç kişiye burs verilecek?

Kasım 2011 ve Ocak 2012 dönemleri için toplam 60 kişiye %50 burs imkanı sağlanıyor.

Yüksek lisans programları ve yoğun kurs programlarını içine alan bu burs imkanı Moda Tasarımı, Grafik Tasarımı ve İç Mimari alanlarını kapsıyor.


Başvurular ne zamana kadar?

Kasım 2011 döneminde programa başlamak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 30 Eylül 2011, Ocak 2012 döneminde başlamak isteyenler için ise son başvuru 30 Kasım 2011’de.


Programlara ilgi oldukça yoğun olduğundan ayrıntılar için en kısa sürede CDS danışmanları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz!

1 comments:

Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 20:06

Yorum Gönder